Leder

Buffalino Leder

De natuurlijke eigenschappen van buffalino leder zorgen niet alleen voor een weergaloos comfort, maar ook voor een langdurige uitstraling die de tand des tijds doorstaat. Of u nu gaat voor een klassieke of moderne uitstraling, buffalino leder is veelzijdig genoeg om aan uw persoonlijke smaak te voldoen en uw auto-interieur naar een hoger niveau te tillen.

Eco-Leder

De eigenschappen van eco-leder zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de milieubewuste automobilist. Het biedt niet alleen een zacht en aangenaam gevoel, maar is ook bestand tegen slijtage, waardoor uw auto-interieur er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Nappa Leder

Het onderscheidende kenmerk van nappa leder is zijn verfijnde afwerking, die zorgt voor een rijk en uitnodigend interieur. Bestand tegen slijtage en gemakkelijk te onderhouden, behoudt nappa leder zijn prachtige uitstraling jarenlang, waardoor uw auto-interieur altijd een gevoel van nieuwe luxe uitstraalt.

Alcantara Leder

Niet alleen is Alcantara aangenaam voor het oog en de aanraking, maar het is ook uiterst praktisch. Het is vlekbestendig, gemakkelijk te reinigen en behoudt zijn kleur en textuur onder verschillende omstandigheden, wat bijdraagt aan de levensduur en het onderhoudsgemak van uw auto-interieur.

Exterieur Interieur Velgen Schade Transport Exterieur Interieur Velgen Schade Transport Exterieur Interieur Velgen Schade Transport Exterieur Interieur Velgen Schade Transport Exterieur Interieur Velgen Schade Transport Exterieur Interieur Velgen Schade Transport