BMW

Denkt u erover na om de bekleding van uw BMW te laten vervangen door lederen bekleding? Dan bent u bij Van Leeuwen uit Dordrecht aan het juiste adres. We steken graag de handen uit de mouwen om in uw BMW leder in te bouwen. Hoe dat werkt? Op deze pagina zetten we alles op een rijtje.

Leder inbouw in uw BMW: goed idee of niet?

Leder inbouw is een populaire keuze voor veel mensen die hun BMW willen opfrissen of personaliseren. Het geeft uw auto een luxere uitstraling, verbetert het comfort en maakt de auto eigen. Het is dan volkomen logisch dat u denkt aan leder inbouw wanneer uw 3-serie, 5-serie of X3 helemaal naar wens is, behoudens het interieur. In dat geval is leder inbouw een goede keuze.

Daarnaast biedt het inbouwen van leder tal van andere voordelen, waaronder een directe meerwaarde voor uw auto. Menig autoverkoper zal bevestigen dat bij het inruilen of doorverkopen van uw auto leder een meerwaarde geeft. Ook vanuit dat perspectief is het volkomen logisch om te kiezen voor een lederen interieur in uw BMW.

Leder inbouw door van Leeuwen verzorgt

Nadat we met elkaar hebben geconcludeerd dat leder inbouw uw BMW inderdaad een goede keuze is gaan we aan de slag. Om te beginnen selecteren we met elkaar de leersoort. In ons geval heeft u daarbij keuze uit Buffalino Leder, Eco Leder, Nappa leder en Alcanta. Het zijn zorgvuldig geselecteerde soort leer die sterk, slijtvast en zeer duurzaam zijn.

Wanneer we in samenspraak de keuze hebben gemaakt ten aanzien van het leer kunt u kiezen uit een legio kleuren. Deze zijn afgestemd op populaire kleuren binnen de autoindustrie, waardoor er voor uw BMW altijd een passende kleur te vinden is. Veelal hebben we de beschikking over leersoorten die hetzelfde zijn als die van de Duitse fabrikant zelf, waardoor het interieur oogt alsof het rechtstreeks uit de BMW fabriek komt.

Nadat we de keuze hebben gemaakt voor leder is het tijd om een keuze te maken voor stiksels. Daarbij bieden we de keuze uit randen of biezen, in verschillende kleuren. Vanzelfsprekend is de keuze aan u om te bepalen voor welke combinatie u gaat.

Voordelen van leder inbouw op een rijtje

  • Keuze uit 40+ verschillende varianten leer
  • Keuze uit verschillende soorten randen, biezen en stiksels
  • Hoogste kwaliteit leder en stiksels
  • Professionals met 9 jaar ervaring

Wilt u ook leder inbouwen in uw BMW?

Als u geïnteresseerd bent in onze leder inbouw diensten voor uw BMW, dan komen we graag met u in contact. Tijdens een rondleiding door ons bedrijf vertellen we u alles over de mogelijkheden van leder inbouw voor uw BMW.

Exterieur Interieur Velgen Schade Transport Exterieur Interieur Velgen Schade Transport Exterieur Interieur Velgen Schade Transport Exterieur Interieur Velgen Schade Transport Exterieur Interieur Velgen Schade Transport Exterieur Interieur Velgen Schade Transport